בראוניז שוקולד raw

והנה מתכון לבראוניז מעולים, שלא ירגישו "טבעוניים" וכולם יאכלו בהנאה ויבקשו עוד:)

במעבד מזון טוחנים היטב עד לקבלת פירורים:
  • 1 כוס אגוזי פקאן
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 2.5 כפות קקאו ניבס (שברי קקאו)
  • 2 כפות גדושות של אבקת קקאו
מוסיפים:
  • 8 תמר מג'הול
  • 1 כף מייפל
  • 2 כפות מומסות של מוצקי קקאו
וממשיכים לעבד במעבד מזון לקבלת עיסה דביקה ואחידה
משטחים באופן אחיד בתבנית של 20\20 בערך

להכנת הגנאש (השכבה העליונה)
  • שליש כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
  • 1.5 כפות של פולי קקאו גרוסים
  • 1.5 כפות של אבקת קקאו אורגנית
  • 1.5-2 כפות מייפל טבעי
מערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד וחלק - יוצקים מעל העוגה - מכניסים למקרר
חותכים לגודל קוביות הרצוי ובתיאבון:)

התמונה להשראה בלבד - הבראוניז שלנו נראים קצת אחרת:)


עוד בענייני תזונה שאולי יעניין אתכם: