והנה מתכון לבראוניז מעולים, שלא ירגישו "טבעוניים" וכולם יאכלו בהנאה ויבקשו עוד:)
במעבד מזון טוחנים היטב עד לקבלת פירורים:
- 1 כוס אגוזי פקאן
- 1 כוס אגוזי מלך
- 2.5 כפות קקאו ניבס (שברי קקאו)
- 2 כפות גדושות של אבקת קקאו
מוסיפים:
- 8 תמר מג'הול
- 1 כף מייפל
- 2 כפות מומסות של מוצקי קקאו
וממשיכים לעבד במעבד מזון לקבלת עיסה דביקה ואחידה
משטחים באופן אחיד בתבנית של 20\20 בערך
להכנת הגנאש (השכבה העליונה)
- שליש כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
- 1.5 כפות של פולי קקאו גרוסים
- 1.5 כפות של אבקת קקאו אורגנית
- 1.5-2 כפות מייפל טבעי
מערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד וחלק - יוצקים מעל העוגה - מכניסים למקרר
חותכים לגודל קוביות הרצוי ובתיאבון:)
התמונה להשראה בלבד - הבראוניז שלנו נראים קצת אחרת:) |
עוד בענייני תזונה שאולי יעניין אתכם: