עונת המנגו כאן, ולא להרבה זמן.
זה הזמן לעוד קצת פינוקי מנגו במתכון קליל בריא ופשוט שהולך מעולה גם אצל ילדים.
למנגו יש לא מעט יתרונות בריאותיים ביניהם: הוא מחזק את מערכת החיסון, מסייע במניעת מחלות לב וכלי דם, עשיר בנוגדי חימצון, מסייע לראייה (בזכות כמות יפה של ויטמין A) ועוד..
המצרכים הבסיסיים הם:
מנגו גדול חתוך (עדיף קפוא אם רוצים לאכול ישר מהבלנדר)
חלב/קרם קוקוס (בין 125-250 ml עבור מנגו שלם - תלוי במרקם ובטעם הקוקוס שאוהבים) - אנחנו משתמשים בחלב קוקוס של AROY-D
מכניסים לבלנדר, טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד ואז
אוכלים בהנאה או שמים להקפאה בתבנית קרטיב או כלי אחר
אפשר אבל לא חובה להוסיף 2-3 כפיות של אבקת שקדים ו/או קוקוס טחון
למי שזה לא מספיק מתוק עבורו אפשר להוסיף קצת מייפל או תמרים
למי שרוצה לגוון, אפשר לשלב עם קצת פירות יער קפואים
מנגו לשייק או לגלידה |
אולי יעניין אתכם לקרוא גם:
מתכון לעוגיות ניו יורק טבעוניות