מתכון לגלידת מנגו טבעונית

עונת המנגו כאן, ולא להרבה זמן.

זה הזמן לעוד קצת פינוקי מנגו במתכון קליל בריא ופשוט שהולך מעולה גם אצל ילדים.

למנגו יש לא מעט יתרונות בריאותיים ביניהם: הוא מחזק את מערכת החיסון, מסייע במניעת מחלות לב וכלי דם, עשיר בנוגדי חימצון, מסייע לראייה (בזכות כמות יפה של ויטמין A) ועוד..

המצרכים הבסיסיים הם:

מנגו גדול חתוך (עדיף קפוא אם רוצים לאכול ישר מהבלנדר)

חלב/קרם קוקוס (בין 125-250 ml עבור מנגו שלם - תלוי במרקם ובטעם הקוקוס שאוהבים) - אנחנו משתמשים בחלב קוקוס של AROY-D 

מכניסים לבלנדר, טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד ואז 

אוכלים בהנאה או שמים להקפאה בתבנית קרטיב או כלי אחר


אפשר אבל לא חובה להוסיף 2-3 כפיות של אבקת שקדים ו/או קוקוס טחון

למי שזה לא מספיק מתוק עבורו אפשר להוסיף קצת מייפל או תמרים

למי שרוצה לגוון, אפשר לשלב עם קצת פירות יער קפואים


מנגו לשייק או לגלידה

אולי יעניין אתכם לקרוא גם:

מתכון לבראוניז שוקולד raw

למה כדאי לאכול בטטות

מתכון לעוגיות ניו יורק טבעוניות