המלצות למשקאות קרירים לקיץ

הגיע הזמן הזה של השנה שמרגישים את החום..
הפעם שני טיפים למשקאות קיץ קרירים ומקררים שיכולים להרוות ולגוון קצת את שתיית המים היום יומית.

מי מלפפון
זה נהיה יותר טרנדי לראות במקומות בריאותיים מי מלפפון לשתייה, זה נותן למים טעם מלפפוני קריר למי שאוהב וגם ויזואלית נראה חביב בתוך המים. מי מלפפון נחשבים לנוזל מנקה ומרווה ומאפשרים ליהנות מחלק מהיתרונות הבריאותיים של מלפפונים.
איך מכינים? פשוט מאוד
פורסים מלפפונים לאורך או לרוחב (עדיף שיהיה למלפפון יותר שטח מגע עם המים) ושמים בתוך צנצנת זכוכית עם מים, משאירים להשרייה לשעתיים שלוש ואז שמים במקרר ושותים כשרוצים במהלך היום. אפשר גם להוסיף נענע או עלים אחרים.

מים עם מלפפון ונענע - מרענן..


קרח לימון
יש לנו עץ לימון גדול מתחת לבית, ובתקופה שהיו הרבה לימונים תהיתי מה לעשות איתם, אז סחטנו אותם למיץ והקפאנו בתוך שקיות לקוביות קרח (אפשר לקנות בסופר) שיהיה לשימוש עתידי. אפשר בקוביות הקרח לימון להשתמש בכל מיני דרכים, להוסיף למים לשתייה בבוקר, להכניס לשייק ירוק, וכל דבר אחר אשר דורש מיץ לימון.
בהתאם לטעם אפשר פשוט להוסיף קוביה או שתיים לכוס / צנצנת מים לקבלת מים קרירים וחמצמצים, לרוצים משקה אפשר לשלב עם קצת רכז תפוחים טבעי / ג'ינג'ר / עלים ליצירת חליטה טעימה ועוד..

לרוויה